ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - İmam Ebu Hanife İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Dede Korkut Hikayelerinden yola çıkarak yeni bir hikaye yazma yarışması  okulumuz öğrencilerinin katılımı ile gerçeklestirilmiştir. Yapılan değerlendirme  sonucunda okul birincisi olan 5/A sınıfından Muhammed Furkan Bayrak adlı öğrencinin yazdığı hikaye ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmaya  katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizn yazdığı hikayeyi aşağıda okuyabilirsiniz.

Şbt

Ara

BİGEP Projesi kapsamında il geneli yapılan deneme sınavında üstün başarı gösteren öğrencilerimize söz verdiğimiz ödülleri bugün verdik. Bu başarıda emeği olan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Pansiyonumuzda kalan öğrencilerimize her salı günü patlamış mısır eşliğinde sinema keyfi yaşatıyoruz. Emeğine geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.